Damo Holt benoemd als directeur Vastgoeddivisie Ecorys

Damo Holt is met ingang van 1 april jl. benoemd als directeur van de Divisie Vastgoed van ECORYS Nederland. Binnen Ecorys richt de divisie Vastgoed zich op management, advies en onderzoek voor publieke en private partijen in de vastgoedsector op zowel lokaal als internationale schaal. Marktkennis, strategisch advies en focus op realisatie zijn de centrale pijlers van de aanpak.

Damo Holt zal als directeur samen met Wouter Vos het management van de divisie Vastgoed vormen. Daarnaast treedt hij aan als lid van het Directieteam van ECORYS Nederland BV.

Holt volgt in deze functie Geert Jan Klein Bluemink op. Klein Bluemink heeft vanwege zijn drukke interim-opdrachtenpakket de interne directiefunctie neergelegd en richt zich als managing partner volledig op het uitbouwen van de proces- en interim-managementopdrachten voor ECORYS Nederland BV.

Ecorys heeft ca. 560 medewerkers, die zich wereldwijd inzetten voor opdrachtgevers in de private, publieke en not-for-profit sectoren. De divisie Vastgoed van ECORYS Nederland BV bestaat uit ca. 30 specialisten, actief op het gebied van wonen, winkels, leisure, kantoren, bedrijventerreinen en maatschappelijk vastgoed, inclusief grond- en vastgoedstrategie, financiële advisering, contractering, project-, proces- en interim-management, organisatieadvies, communicatieadvies en gebiedsbranding. De divisie werkt voor ontwikkelaars, beleggers, financiële instellingen, woningcorporaties, gemeenten, regio's, provincies en nationale overheden in binnen- en buitenland.

Holt (36) vervulde de functie van directeur al op tijdelijke basis sinds 1 november 2010. Hij is werkzaam bij ECORYS Nederland BV sinds 1997 en heeft in die tijd verschillende functies bekleed. Zijn specialisaties liggen in procesbegeleiding van gebiedsontwikkeling, het opzetten van innovatieve financiële constructies en haalbaarheidsadvies, maar ook strategievorming voor integrale stedelijke ontwikkeling in brede zin.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022