Wie heeft de meest innovatieve sensor voor gebouwen?

Twintig Nederlandse bedrijven, woningcorporaties en gemeenten slaan handen in een om de meest innovatieve sensoren voor gebouwen te vinden. Het gaat om de 'Smart Sensor Challenge', hoe kan je je aanmelden? 

De Smart Sensor Challenge is een initiatief van innovatieplatform voor de bouw- en vastgoedsector Holland ConTech & PropTech. Samen met Annexum, NSI, Spring Real Estate, Schiphol Real Estate, VORM, Heijmans, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Croonwolter&dros, Lomans, A+ (een samenwerkingsverband van acht woningcorporaties), Mooiland, Gemeente Amsterdam en Gemeente Rotterdam gaan zij op zoek naar de meest innovatieve sensorpartijen van Nederland én daarbuiten.

In kaart brengen
Stephanie Duque, Innovatiestrateeg bij Holland ConTech & PropTech: “Aan de hand van de Smart Sensor Challenge willen we in kaart brengen welke bedrijven er allemaal in de markt actief zijn die slimme sensoren ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan sensoren die ervoor zorgen dat je energie kunt besparen of bezettingsgraad kunt meten. Naderhand kunnen we deze bedrijven koppelen aan onze partners om zo veel mogelijk toekomstbestendige, gezonde en duurzame kantoorpanden en woningen te realiseren.”

Jury
De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de eerder genoemde negen bedrijven, negen woningcorporaties en twee gemeenten.

Aanmelden
Aanmelden voor de Smart Sensor Challenge kan vanaf vandaag tot 9 april 2020. Meer informatie over de voorwaarden? Klik hier.

Op vrijdag 17 april wordt er een selectie gemaakt van de sensoraanbieders die mogen komen pitchen. De beste partijen worden uitgenodigd op een speciaal matchmakingsevent dat plaats zal vinden in mei.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen