'Modulair bouwen is dé oplossing voor de medische sector'

'Modulair bouwen is dé oplossing voor de medische sector'

Maatschappelijke veranderingen, ook op het gebied van de medische zorg, gaan vandaag de dag zo snel dat daar met de traditionele bouw onvoldoende aan tegemoet kan worden gekomen. Volgens Jorrit Janmaat van Jan Snel en Jos Lans van Medexs vormt modulaire bouw dé oplossing, die de medische sector helpt om efficiënt in te spelen op die snelle veranderingen. 

Inmiddels hebben ze samen al enorm veel ervaring opgedaan met het realiseren van modulaire oplossingen voor de medische sector. Waarbij Jan Snel ruim zestig jaar kennis en ervaring op het gebied van modulair bouwen inbrengt en Medexs een enorme know how wat betreft het inrichten en realiseren van zogenaamde ‘hotfloors’: operatiekamers, ruimtes voor spoedeisende hulp en intensive care afdelingen.

Lees hier het hele interview met Jan Snel en Medexs terug. Dit interview is onderdeel van de special Zorgvastgoed, waarin verschillende marktpartijen hun visie over de mogelijkheden en uitdagingen binnen het zorgvastgoed delen. Klik hier om alle 11 interviews te bekijken.

 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021