Vacature van de week: Consultant Vastgoed en Gebiedsontwikkeling

Vastgoedadviseur Rebel is op zoek naar een consultant Vastgoed en Gebiedsontwikkeling. Het team waarin je gaat werken adviseert en begeleidt publieke en private partijen bij het realiseren van hun projecten in stedelijke ontwikkeling en vastgoed. Pas jij in het profiel?

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een consultant Vastgoed en Gebiedsontwikkeling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor ontwikkel-/portefeuillestrategieën en businesscases richting uitvoering. Rebel adviseert bij dit soort projecten over zaken als financiële haalbaarheid, structurering en financiering. Dat doen ze als adviseur van alle partijen ‘in het veld’: gemeenten, provincies, rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars en bouwers. Soms neemt Rebel zelf het initiatief tot een ontwikkeling.  

Zorg jij samen met vastgoedadviseur Rebel voor intelligente, creatieve, onorthodoxe oplossingen om gebiedsontwikkeling te verbeteren, waarbij je financiële skills combineert met strategisch inzicht? Dat ben jij de perfecte aanvulling op het team.

Recente voorbeelden van projecten zijn Tree House Rotterdam, de ontwikkelvisie en financieel kader voor de Internationale Knoop XL (stationsgebied) in Eindhoven en het mobiliteitsconcept inclusief businesscase voor Merwedekanaalzone Utrecht.

Meer weten of meteen solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021