Bij Nestr Smart Finance is onlangs Jan-Kees van Strien in dienst getreden. Van Strien zal als Senior Kredietanalist zich voornamelijk gaan bezighouden met het accepteren van hypotheekdossiers.

Nestr Smart Finance is een geldverstrekker voor het financieren van bestaande verhuurde woningen voor professionele beleggers in Nederland. Doordat het product goed tractie ondervindt bij beleggers, is uitbreiding van het aantal werknemers noodzakelijk om de gewenste dienstverlening op niveau te houden.

Van Strien heeft na zijn universitaire studie een lange carrière bij Rabobank als kredietbeoordelaar achter de rug. Aansluitend is hij risico-analist bij de voormalige FGH bank geweest. Via ING heeft hij onlangs afscheid genomen van RNHB om aan een nieuwe stap in zijn carrière bij Nestr Smart Finance te maken. 

Operationeel directeur Robin Pol: “Nestr is verheugd om weer een ervaren medewerker in haar groeiende team te verwelkomen. Nestr heeft in korte tijd een plaats in het financieringslandschap veroverd en is daarom continue op zoek naar enthousiaste ervaren medewerkers”.

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021