Credion breidt in korte tijd netwerk uit door heel Nederland

Vastgoedadviseur Credion heeft haar netwerk in Nederland flink uitgebreid. Zo hebben een aantal financieringsspecialisten zich aangesloten bij Credion in de regio's Gouda, Friesland, Zwolle en Deventer-Zutphen. 

Lopikerwaard
Per 1 januari 2020 is Bart Zwinkels toegetreden als financieringsspecialist bij Credion. Hij komt het team van Credion Gouda-Waddinxveen-Oudewater versterken om nog meer ondernemers te begeleiden en adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing. Gezien zijn ruime ervaring en netwerk in de Lopikerwaard zal hij zich met name daar focussen op het adviseren van het MKB.

De ambitie is om het team dit jaar verder te laten groeien met nog een tweetal MKB financieringsspecialisten die globaal gezien in de regio A12 met de scheidslijn A2 zich kunnen focussen op het begeleiden en adviseren van het regionale MKB naar de meest optimale financieringsoplossing.

Friesland
Per januari 2020 heeft André Spa zich als adviseur aangesloten bij Credion Friesland. Samen met René van de Graaf en Ronald Seinen zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies. Spa is al een aantal jaren actief als (financieel) adviseur voor veel verschillende bedrijven. Hij heeft daarnaast zijn eigen bedrijf gehad om ondernemingsplannen te schrijven en heeft een bedrijf gehad in de handel van ijskarren en ijsbereidingsmachines. Hij kan dus ondernemers ook assisteren bij het schrijven van ondernemingsplannen en heeft de nodige ervaring als ondernemer.

Zwolle
Per 1 januari is Peter Bentum toegetreden als partner bij Credion Regio Zwolle. Samen met Reinier Massaar en Jaco Vervat zullen zij ondernemers in de regio adviseren en begeleiden bij verschillende zakelijke financieringsvraagstukken. Na de opstart in april 2019 heeft Credion Regio Zwolle hierdoor in korte tijd zijn team weten te versterken. Massaar geeft aan: “De behoefte naar onafhankelijk zakelijk financieringsadvies in de regio Zwolle is groot. In de korte tijd dat wij nu actief zijn, hebben wij al vele ondernemers mogen adviseren en begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing. Door uitbreiding kunnen wij nog meer ondernemers van dienst zijn.”

Deventer-Zutphen
Per heden heeft Richard Buitink zich als adviseur aangesloten bij Credion Deventer-Zutphen. Vanuit de vestigingen in Deventer en Zutphen gaat hij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

Om nóg meer ondernemers in de regio te voorzien van optimaal financieringsadvies heeft Buitink zich aangesloten bij Credion Deventer-Zutphen. “Na jaren te hebben gewerkt als zakelijk accountmanager bij banken in de regio en als zelfstandig financieringsspecialist, waarbij de ondernemer altijd centraal stond, vind ik het een uitdaging om vanuit een onafhankelijke rol ondernemers in de regio Deventer-Zutphen te begeleiden naar de meest optimale financieringsoplossing”, geeft hij aan.

Wie is Credion?
Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook.

Fotobijschrift: Kloksgewijs, Richard Buitink (Deventer-Zutphen), René van de Graaf en André Spa (Friesland), Peter Bentum en Reinier Massaar (Zwolle) en Michel Bierhuizen en Bart Zwinkels (Lopikerwaard).  

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021