‘Vastgoedadviseurs moeten meer kennis toevoegen’

Vastgoedadviseurs moeten creatief zijn en meer kennis toevoegen. Alleen dan heeft deze dienstverlening toekomst, zo meent Marcel de Boer, directeur van Troostwijk Real Estate. “Als de klant door ons handelen een gewogen beslissing kan nemen, pas dan hebben we bestaansrecht.”

Marcel de Boer leest veel ‘optimistische verhalen’ uit de Nederlandse vastgoedwereld. “Volgens tal van makelaars en vastgoedadviseurs staat in de sector het licht op groen, maar naar mijn idee staat het licht de komende tijd op oranje en moeten wij alert zijn. De veteranen waarschuwen ons; het vastgoedspel zal niet altijd zo leuk blijven. Daar moeten we goed naar luisteren. Alertheid is ook geboden omdat we ons in een vluchtige, onzekere tijd bevinden. De wereld om ons heen verandert razendsnel. We zijn onderweg naar een informatie-economie. Die verandering zorgt voor onrust in de samenleving. Onze klanten moeten juist dan op onze bredere dienstverlening kunnen vertrouwen.”

Lees hier het hele interview met Marcel de Boer van Troostwijk Real Estate terug. Dit interview is onderdeel van onze Special Vastgoedbeleggingen, klik om de gehele Special in te zien. 

 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen