Kadans ontwikkelt nieuwbouw voor Staalmarkt

Kadans, ontwikkelaar en belegger in bedrijfsmatig vastgoed, heeft op 28 maart 2011 een ontwikkelings- en huurovereenkomst gesloten met Staalmarkt Nederland B.V. Staalmarkt heeft voor nieuwbouw van haar hoofdvestiging gekozen voor bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. De ingebruikname van het op maat te realiseren kantoor- en bedrijfsgebouw staat gepland voor eind 2011.

De vestiging betreft een twee-laags kantoorgebouw van circa 612 m2 BVO en circa 1.865 m2 BVO bedrijfsruimte en is gelegen op steenworp afstand van de A2. De huurovereenkomst tussen Staalmarkt en Kadans is aangegaan voor 10 jaar. Eerder realiseerde Kadans voor Staalmarkt vestigingen in Almere, Alkmaar, Almelo, Doetinchem, Breda en Nederweert.

De kernactiviteiten van Staalmarkt bestaan uit het leveren en bewerken van alle mogelijke materialen in metaal en kunststof. Hiermee is Staalmarkt de afgelopen jaren van traditionele groothandel uitgegroeid tot landelijk opererende dienstverlener.

Kadans is als eindbelegger in commercieel vastgoed gespecialiseerd in het integraal verzorgen van duurzame huisvestingsoplossingen voor de Top-500 bedrijven en de semi-overheid in Nederland. Kadans won onlangs de Vastgoedvergelijker Award voor de beste vastgoedfondsaanbieder.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022