Mogelijk Vastgoedfinancieringen introduceert De Verhuurhypotheek

Mogelijk Vastgoedfinancieringen introduceert De Verhuurhypotheek. De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers die een financiering zoeken voor woonhuizen, appartementen, vakantiewoningen of gecombineerd vastgoed voor de verhuur.

De Verhuurhypotheek kent een rente vanaf 2,9% per jaar voor 5 jaar vast. Het is mogelijk tussentijds extra boetevrij af te lossen tot 50% LTV. Daarnaast kunnen vastgoedbeleggers De Verhuurhypotheek, indien gewenst, direct, zonder intermediair afsluiten.

Mogelijk financiert vastgoed in heel Nederland: van grote stad tot kleine kern. “De Verhuurhypotheek sluit aan op een duidelijke behoefte onder vastgoedbeleggers. Zij zoeken een scherpe rente, aantrekkelijke voorwaarden en een makkelijk proces”, aldus Maarten Rövekamp, partner en mede-oprichter van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

De Verhuurhypotheek is een uitbreiding van het portfolio van Mogelijk. Mogelijk introduceerde in 2016 De Ondernemershypotheek waarbij een private investeerder één-op één de zakelijke hypotheek financiert van een ondernemer. “Met de toevoeging van De Verhuurhypotheek richten we ons op de doelgroep vastgoedbeleggers, dit is een mooie uitbreiding van ons productaanbod.” 

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021