Vacature van de week: Projectmanager Bouw

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een projectmanager bouw bij een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur. Wat is de precieze functieomschrijving?

Je gaat aan de slag voor een internationale vastgoed- en huisvestingsadviseur die alle expertise op het gebied van vastgoed in eigen huis heeft. Met ruim 600 medewerkers richten zij zich op commercieel vastgoed in alle sectoren. 

De businessunit waar jij als projectmanager bouw deel van uitmaakt, komt met kwalitatieve oplossingen voor aanpassing, renovatie of (her)ontwikkeling van vastgoed. Jouw team bestaat uit een grote groep specialisten, onder wie bouwkundig en technisch specialisten, projectmanagers, installatie adviseurs en architecten, een mix van jong en oud. Het team werkt integraal samen met bijna alle afdelingen om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor haar opdrachtgevers. Jaarlijks stelt het bedrijf een businessplan met doelen vast. Hierover heb je regelmatig overleg. 

Meer weten of meteen solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature.Reacties


Laatste nieuws