Holland Realty vindt nieuwe huurders Poortgebouw Schiphol-Rijk

Amsterdam Airlines en EAE Travel Group hebben recent twee huurcontracten afgesloten voor in totaal 623 m² kantoorruimte te Schiphol-Rijk. Het betreft turn-key kantoorruimte in het recent intern gerenoveerde kantoorgebouw aan de Beechavenue 54-100 te Schiphol-Rijk. Partijen zijn een marktconforme huur overeengekomen. In het object is momenteel nog 6.000 m² turn-key kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Doorslaggevend in de transacties waren onder andere de hoge turn-key kwaliteit van het gebouw en de ruime parkeernorm. Tevens hebben de verbeterde bereikbaarheid door de omlegging van de N201 en de goede bereikbaarheid van Schiphol Airport een belangrijke rol in het beslissingsproces gespeeld. Amsterdam Airlines is actief in de business to business markt en opereert middels het inzetten van vluchten voor andere luchtvaartmaatschappijen en chartervluchten op verzoek van reisorganisaties, overheden of ad hoc groepsreizen. EAE Travel Group is gespecialiseerd in het organiseren van sports travel, trade fair travel, incentive reizen en binnenlandse events. 

Holland Realty Partners trad tijdens deze transactie op als commercieel asset manager namens de eigenaresse, HSBC Trinkaus. De verhuur van de resterende leegstand is in handen van Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff.

Reacties