Nu ook Porsche Centrum in Limburg

Porsche Centrum Eindhoven, de officiële Porsche-dealer voor de provincies Noord-Brabant en Limburg, breidt haar bestaande activiteiten uit. Naast de huidige locatie in Oirschot, aan de A58 bij Eindhoven, opent onder de naam Porsche Service Centrum Limburg een tweede vestiging vlakbij Maastricht Aachen Airport.

Porsche Centrum Eindhoven heeft voor deze uitbreiding een showroom met werkplaats aangekocht op Maastricht Aachen Airport. Het bijna 1.800 m² grote pand was in het verleden in gebruik bij Saab en ligt op een zeer herkenbare locatie met uitzicht op het Limburgse heuvellandschap.

Momenteel wordt het gebouw aangepast aan de internationale normen van Porsche. Ad Geerts, directeur Porsche Centrum Eindhoven: "Enerzijds kunnen we onze klanten in Limburg nog beter van dienst zijn, omdat we ze dichter bij huis een servicelocatie en verkooppunt aanbieden. Anderzijds realiseren we hier een uitbreiding van onze capaciteit en een verdere groei van het serviceniveau, waarmee we klaar zijn voor de ontwikkeling van ons merk de komende jaren."

Willaarts & Willaarts adviseerde de koper bij deze transactie; de verkoper werd begeleid door DTZ Zadelhoff.

 
Reacties


Laatste nieuws