De bedrijfsmakelaar nu ook vaste klant van Huurbieding.nl

Huurbieding.nl, het online huur- en verhuurplatform voor bedrijfsvastgoed, wordt steeds vaker omarmd door reguliere bedrijfsmakelaars. Waar de Nederlandse makelaars Huurbieding.nl vooral zagen als concurrent in de markt, zien ze nu het voordeel in van het groeiende platform.

Bedrijfsmakelaars sluiten zich aan en zetten hun panden te huur op de website. Zo liften ze mee op de actieve, online promotie van het online platform. Volgens eigenaar Kees-Jan Verplanke is dit niet alleen een positieve wending voor zijn bedrijf, maar voor de hele markt.

Te huur zetten alleen niet langer meer genoeg
Nog altijd schakelen eigenaren van bedrijfspanden makelaars in om hun panden aan de man te brengen. Daar is weinig aan veranderd. Wel verandert de verwachting van pandeigenaren: het aanbieden van de panden op Funda Business of via een eigen website is niet langer meer genoeg. Bedrijfsmakelaars worden gevraagd om een strak mediaplan. Waar ga je mijn pand aanbieden? Hoe ga je zo snel mogelijk leads genereren? Daar komt Huurbieding.nl om de hoek kijken.

Dit onafhankelijke huur- en verhuurplatform voor bedrijfshuisvesting is online prominenter aanwezig dan de websites van reguliere bedrijfsmakelaars. De bekendheid van het platform bij de doelgroep, de focus op online marketing en de actieve promotie via sociale media, maken Huurbieding een interessante partner. Met nu 1.500 reacties en ongeveer 100 deals per maand is het dan ook een niet meer weg te denken speler in de vurige verhuurmarkt. Vandaar dat makelaars veelvuldig de samenwerking aangaan met hun voormalig concurrent.

Divers aanbod
Huurbieding heeft gemiddeld 3.000 bedrijfspanden op hun website van 500 vastgoedpartijen. Naar verwachting voegen ze daar het komende jaar 2.000 panden aan toe. Van winkels tot winkelcentra, van losse werkplekken en loodsen tot logistieke centra. Ze bieden dus niet alleen heel veel panden aan, maar gaan ook voor diversiteit. Verplanke en zijn team verwachten dit voor elkaar te boksen door enthousiast de samenwerking aan te gaan met de reguliere bedrijfsmakelaars. Daarnaast blijven ze ook altijd actief op zoek naar opdrachtgevers met mooie panden in heel Nederland.

Een bijdrage van Huurbieding.nlReacties


Laatste nieuws