DamBorg breidt team uit met Gijs Hoedemaker

Gijs Hoedemaker (29) is sinds november werkzaam bij DamBorg in de rol van Acquisition Analyst. Hierin is hij actief betrokken bij het begeleiden van transacties en het optimaliseren van het acquisitieproces.

Als Acquisition Analyst is Hoedemaker bij DamBorg medeverantwoordelijk voor het transactieproces. Zijn ervaring bij ABN AMRO sluit goed aan bij zijn huidige werkzaamheden bij DamBorg. Deze kennis en ervaring zet hij nu in om DamBorg verder te laten groeien. Verder focust hij zich op het uitbreiden en stroomlijnen van het acquisitieproces, ondersteund vanuit analyses op marktdata.

In het verleden heeft Hoedemaker bij ABN Amro Investment Banking gewerkt in New York. Hij was daar betrokken bij M&A en ECM deals. Daarna is hij actief geweest bij een tech startup in de farmaceutische industrie als producent en ontwikkelaar van online dashboards voor de verbetering van efficiënt medicijngebruik.

Hoedemaker studeerde cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in een master Actuarial Science and Mathematical Finance. Daarnaast heeft hij een Minor Financial Engineering gedaan in New York.

Reacties