Vacature van de week: Commercieel medewerker binnendienst

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een commercieel medewerker binnendienst bij Relocation Advisers. Wat is de precieze functieomschrijving?

Relocation Advisers is een verhuurmakelaar gevestigd in Amsterdam Oud Zuid. Het bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde collega voor de functie commercieel medewerker binnendienst.

Als binnendienst medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het team: meedenken, zelfstandigheid en klantgerichtheid zijn de kernwoorden van de functie. Je bent het eerste aanspreekpunt en de spil van het kantoor. Naast het ondersteunen van de buitendienst zorg jij ervoor dat het kantoor reilt en zeilt. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het onderhouden van contact met nieuwe en bestaande klanten, met huurders en verhuurders, het maken van bezichtigingsafspraken, het opstellen van contracten en alle andere administratieve werkzaamheden die bij het gehele verhuurtraject horen.

Meer weten of meteen solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature.

Reacties