Het kantoorpand gelegen aan de Meijhorst 6010 te Nijmegen is verkocht aan een ontwikkelaar. Deze ontwikkelaar zal in de nabije toekomst verdere planvorming gaan uitwerken. In totaal heeft het pand een vloeroppervlakte van 3.141 m2 verdeeld over een souterrain, begane grond en 1e verdieping. Daarnaast beschikt het pand over 83 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling gelegen op een kavel van in totaal 1.100 m2 v.v.o.

Het betreft een onder architectuur gebouwd kantoor, direct gelegen aan een waterpartij met uitzicht op een park. In het midden van het gebouw ligt een binnentuin wat de groene ligging van het gebouw extra benadrukt. Voormalige gebruikers van het gebouw zijn o.a. F&L/VNU dagbladen (Wegener) en Philips Semiconductors. 

De kantoorruimte is gelegen op een goede locatie in de Stadsdeel Dukenburg in de wijk Meijhorst in een kantorenstrip tegenover woonhuizen en flatgebouwen. 

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft het gehele verkoopproces begeleidt namens haar opdrachtgever, een private belegger.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen