Vacature van de week: (Senior) Accountmanager VVE bij Newomij

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een (Senior) Accountmanager VVE bij Newomij. Wat is de precieze functieomschrijving?

Newomij, een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van dit land met een aanzienlijke portefeuille in woningen en commercieel vastgoed. Vanuit het hoofdkantoor in Naarden wordt de portefeuille aangestuurd door ongeveer 75 collega’s. Vanuit hier wordt het asset management, property management, financieringen, verzekeringen maar ook VvE beheer uitgevoerd.

Werkzaamheden op een rij:
Voor de afdeling VvE beheer zoekt Newomij een (Senior) Accountmanager VvE. In deze functie sta je VvE’s en je collega’s met raad en daad terzijde met het succesvol beheren en administreren van de verenigingen. De werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Het adviseren van VvE besturen en collega’s met allerlei vraagstukken.
  • Begeleiden, notuleren en eventueel voorzitten van VvE vergaderingen.
  • Het volgen en aansturen van de financiële administratie van VvE’s en afstemming met de collega’s van technisch beheer.
  • Het opstarten van verenigingen bij de oplevering van nieuwbouwprojecten.
  • Het onderhouden van contacten met VvE besturen, individuele eigenaren en andere externe contacten.

MH Werving & Selectie voert samen met Voormolen Recruitment de werving & selectie uit voor deze vacature. Meer weten of meteen solliciteren? Klik hier voor de volledige vacature. Reacties


Laatste nieuws