Groot Handelsgebouw verhuurt ruim 2100 m²

Het Groot Handelsgebouw in Rotterdam heeft in de afgelopen maanden voor 2.141 m² huurovereenkomsten afgesloten met acht nieuwe huurders. De nieuwe huurders zijn onder meer Rijnja Repro, die 600 m² winkelruimte huurt op de begane grond aan het Weena, en Beco Groep die eveneens aan de Weenazijde van het Groot Handelsgebouw een kantoorruimte van 570 m² huurt.

Rijnja Repro die op dit moment elders in Rotterdam is gevestigd, verhuist haar Rotterdamse vestiging in oktober 2011 naar het Groot Handelsgebouw. Rijnja Repro is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige reprografische diensten en producten voor de zakelijke markt. Rijnja Repro heeft verspreid over Nederland 13 vestigingen met in totaal 160 medewerkers. De vestiging van Rijnja Repro is een versterking voor het Groot Handelsgebouw en voor het Rotterdam Central District in ontwikkeling.

Beco Groep is een internationaal adviesbureau dat zich richt op duurzame ontwikkeling. De Beco Groep heeft vier vestigingen waaronder het hoofdkantoor in Rotterdam. Beco Groep heeft het Groot Handelsgebouw als vestigingsplaats voor haar hoofdkantoor gekozen vanwege de goede bereikbaarheid, de nabijheid van het Centraal Station en de duurzaamheid van het Groot Handelsgebouw. Het Groot Handelsgebouw heeft als Rijksmonument een energie A-label en is met haar eigen warmte- en koudeopslag systeem een van de duurzaamste gebouwen in Nederland. 

Rijnja Repro is tijdens de aanhuur begeleid door Desenco Real Estate Management BV uit Zoetermeer. De verhuurtransacties werden tot stand gebracht in samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting bv, Partners in Dynamis, en DTZ Zadelhoff .

Reacties