Beleggingsobject aangeboden in Almere

Volledig verhuurd kantoorpand van circa 633 m² VVO gelegen aan de Edvard Munchweg 107a in de wijk Tussen de Vaarten Zuid te Almere. Het vrijstaande pand staat op een afsluitbaar terrein. Het pand verkeert in uitstekende conditie en is onderhoudsarm. Recent zijn de eigen zeventien parkeerplaatsen exclusief voor de gebruikers van het pand aangeduid.

Het pand is voorzien van HR++ beglazing gestoken in aluminium kozijnen. Het pand beschikt over een energielabel A.  De vrijwel directe verbinding naar de snelwegen (A6 en A27) maken de locatie goed bereikbaar. Het object beschikt over ruime parkeergelegenheid. De dichtsbijzijnde bushalte is gelegen op slechts negen minuten loopafstand waardoor het object ook met het openbaar vervoer bereikbaar is. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Veluwsekant, Sallandsekant en het Atlier' met bestemming 'Gemengd - 3' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, sportvoorzieningen, dienstverlening en kantoren toegestaan. Reacties


Laatste nieuws