Martijn Slegers en Erwin Thoonen starten De Kern Makelaars

Vanaf 1 januari 2020 bundelen Martijn Slegers en Erwin Thoonen de krachten. Vanaf het nieuwe jaar treedt Slegers toe als bedrijfsmakelaar en verandert Erwin Thoonen Makelaardij in De Kern Makelaars. Welke diensten biedt deze speler op de vastgoedmarkt aan? 

Bent u op zoek naar een makelaar voor de aankoop of verkoop van een woning? Of zoekt u het perfecte bedrijfspand of ander vastgoed om in te beleggen? Bij De Kern Makelaars kunnen zakelijke én particuliere klanten terecht voor de aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfspanden en beleggingen. 

Slegers vertelt: "Wij kennen de wegen om te bewandelen en hebben de kennis en contacten om snel tot resultaat te komen. Korte lijntjes, betrokken en persoonlijk, zodat we snel samen tot de kern komen van wat voor u belangrijk is."

Thoonen vult aan: "Dit is een nieuwe stap, een uitbreiding op onze diensten en hier krijgen we vooral heel veel energie om samen zoveel mogelijk mensen te helpen bij hun zoektocht in de vastgoedwereld. Twee vertrouwde gezichten, twee diensten, die samen alleen nog maar meer voor u kunnen betekenen. Want 1 + 1 = 3!" 

Foto: Martijn Slegers links, Erwin Thoonen rechts. 



Reacties


Laatste nieuws