Vacature van de week: (Technical) Property Manager bij SEGRO

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor een Technisch Property Manager bij logistieke belegger en ontwikkelaar SEGRO in Amsterdam. Wat is de precieze functieomschrijving?

SEGRO is een UK Real Estate Investment Trust (REIT) en een gevestigde eigenaar, manager en ontwikkelaar van logistiek vastgoed in licht industriële distributiefaciliteiten. Het bedrijf bezit of beheert meer dan zeven miljoen vierkante meter aan ruimte, geschat op een waarde van ruim tien miljard Britse ponden, die verhuurd worden aan klanten in zeer diverse sectoren. Alle distributiecentra zijn gesitueerd op de belangrijkste logistieke hotspots in de Benelux, in of dichtbij de grote steden, in de UK, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Polen.

Property People verzorgt de werving- en selectie voor deze functie. Meer weten? Klik hier voor de volledige functieomschrijving en om gelijk te solliciteren. 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021