Troostwijk RE verwerft belangrijk RICS-certificaat

Vastgoedadviseur Troostwijk Real Estate heeft recent het certificaat "Regulated by RICS" verkregen. Deze titel is kortgeleden geïntroduceerd in Europa en vertegenwoordigt de allerhoogste integriteitstandaard van bedrijfsvoering.
De certificering "Regulated by RICS" toont aan dat Troostwijk Real Estate de hoogst mogelijke professionele en ethische waarden hanteert.

Troostwijk Real Estate is daarmee de vijfde vastgoedadviseur in korte tijd die het RICS-certificaat hebben verworven. Eerder meldden de adviseurs Colliers, DTZ Zadelhoff, Holland Realty Partners en C&W de verwerving van dit RICS-certificaat.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient minimaal 50% van de dagelijkse leiding RICS lid te zijn, dienstverlenende activiteiten te ontplooien en beschikken over een degelijke klachtenafhandelingsprocedure. Het bedrijf dient tevens een adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Eenmaal onder het regime geaccepteerd, zijn de Rules of Conduct for Firms van kracht: daarin staan zaken als integriteit, het vermijden van belangenconflicten maar ook het zorgvuldig omgaan met gelden van cliënten centraal.

Troostwijk Real Estate is een onafhankelijke, strategische vastgoedadviseur en onderdeel van de Troostwijk Groep. Troostwijk Real Estate biedt een breed pakket aan diensten en producten, zoals advies over (des)investeringsvraagstukken en de uitvoering daarvan, het maken van portefeuilleanalyses, haalbaarheids- en marktstudies, het structureren van vastgoedfondsen, debt advisory, recovery en restructuring services al dan niet in samenwerking met andere partijen, het opstellen van besluitvormingsmodellen, commerciële begeleiding en advisering bij aan- en verkooptrajecten en het coördineren van due diligence studies op het gebied van asset- en fundmanagement.

 Reacties


Laatste nieuws