AM start realisatie 2e fase Hoogh Waalre

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein gegeven voor de verkoop van de tweede fase van Hoogh Waalre in Waalre. De tweede fase bestaat uit tien vrijstaande woningen, negen halfvrijstaande woningen en twee boerderijwoningen. Alle 34 woningen uit de eerste fase zijn binnen vier maanden verkocht.

Hoogh Waalre ligt aan de noordkant van Waalre vlak bij het water van de Meeris en de bossen. Het plan is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente Waalre. AM heeft op basis van het beeldkwaliteitplan van de gemeente en woonwensengesprekken met belangstellenden verschillende woningontwerpen uitgewerkt. Er zijn in overleg met de betrokken architectenbureaus Van Woerkom de Brouwer, Friso Woudstra en LSW Architecten uitgesproken keuzes gemaakt in diversiteit, materiaalgebruik, situering en erfafscheiding.

Hoogh Waalre sluit naadloos aan op de bestaande dorpsbebouwing. Om het authentieke, dorpse straatbeeld te versterken, vindt nagenoeg al het parkeren plaats op eigen terrein of op de binnenterreinen tussen of achter de woningen. Het wonen nabij het groen en het water van de Meeris geeft Hoogh Waalre het karakter van een vrijetijdsmilieu. Het woningaanbod uit de tweede fase bestaat uit vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen en boerderijwoningen. De prijzen lopen uiteen van € 385.000 tot € 685.000. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De verkoop van de tweede fase is in handen van de makelaarskantoren van VMG en Van Engelen De Wilde. Meer informatie op www.hooghwaalre.nl.

 

 

Reacties