Vastgoedfinancier Mogelijk doorbreekt grens van €150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

Mogelijk Vastgoedfinancieringen bestaat sinds 2016 en passeerde in december 2019 de grens van €150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken. "Daar zijn we natuurlijk trots op”, stelt Maarten Rövekamp, oprichter en directeur van Mogelijk.

“We worden nog elke dag enthousiast van verhalen van ondernemers die heel blij zijn met hun zakelijke hypotheek waardoor ze hun ondernemersdoelstellingen kunnen waarmaken. De waardering voor het tempo waarin we kunnen handelen, werkt voor ons motiverend", zegt Rövekamp.

Flexibel voor ondernemers
“Ik denk dat de kracht achter ons succes is dat we letterlijk in mogelijkheden denken voor zowel ondernemers als investeerders. Ondernemers die een zakelijke hypotheek zoeken, kunnen bij ons terecht. Bij ons is het vastgoed belangrijker dan de jaarrekening van de ondernemer. En dat is voor veel ondernemers van groot belang. Als je bijvoorbeeld een starter bent, kun je nog geen hele historie aan jaarstukken overleggen. Bovendien is de ondernemer bij ons flexibel. De aflossing is relatief laag en er kan tussentijds boetevrij afgelost worden”, vervolgt hij.

Aantrekkelijk voor investeerders
Tegelijk is Mogelijk voor investeerders aantrekkelijk. “Wij bieden een heel veilig alternatief voor beleggen in aandelen of vastgoed. Beleggen in aandelen is voor veel mensen ongrijpbaar en investeren in vastgoed brengt de nodige rompslomp met zich mee. Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek aan een ondernemer. Ze krijgen hiervoor een aantrekkelijk rendement en alle administratieve zaken worden door Mogelijk geregeld. Dat we de grens van 150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken door zijn, is voor ons een bevestiging dat we antwoord geven op een grote behoefte in de markt. Het is fantastisch dat steeds meer ondernemers en investeerders ons weten te vinden.”Reacties


Laatste nieuws