Nieuwe medewerkers Altera Vastgoed

Bij het private sectorale vastgoedfonds Altera Vastgoed te Amstelveen is door de uitbreiding van de portefeuilles een nieuwe managementlaag ontstaan bij de afdeling Portefeuillemanagement door de introductie van de functie van sectormanager.

Senior portefeuillemanager Winkels Ruud Hogenes MSRE is benoemd tot sectormanager van de portefeuille Winkels. Per 14 maart jl. is Drs. Annemarie Maarse (1980) in dienst getreden als sectormanager Woningen. Na haar Planologie opleiding aan de Universiteit van Amsterdam was zij vanaf 2005 onderzoeker respectievelijk adviseur bij Bureau Middelkoop, een bureau voor ruimtelijk onderzoek en advies.

Rick Sturkenboom MRE (1973) treedt per 1 april a.s. in dienst als sectormanager Kantoren en Bedrijfsruimten. Hij is afkomstig van Dyna Properties waar hij sinds 2008 werkzaam was als assetmanager/projectontwikkelaar. Daarvoor was hij vanaf 1998 werkzaam bij het familiebedrijf Sturkenboom Beheer als algemeen medewerker en vanaf 2001 als gecertificeerd makelaar/taxateur en als ontwikkelaar bij Sturkenboom Vastgoed. Eveneens per 1 april a.s. treedt Ir. Ivo Groenhuizen (1983)in vaste dienst als portefeuillemanager Winkels. Na afronding van zijn studie Real Estate and Housing aan de TU Delft was hij vanaf mei 2010 werkzaam bij Altera Vastgoed als trainee.Reacties


Laatste nieuws