Vacature van de week: Regionale Asset Manager

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor Regionale Asset Manager bij Kwintes in Zeist. Wat is de precieze functieomschrijving?

Kwintes zoekt voor de afdeling Wonen op het Centraal Bureau in Zeist een regionale assetmanager voor 32 tot 36 uur per week. Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid en bieden hulp bij wonen, werken en leren. 

Functieomschrijving
Als Regionale Asset Manager ben je bent veel in de regio werkzaam waar je overleg hebt met de stakeholders (woningcorporaties, gemeenten) en intern overleg met account- en zorgmanagers. Je krijgt een een breed pakket aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je houdt je onder andere bezig met het maken van analyses van het bezit van Kwintes op functionele, financiële (inclusief rendement) en technische prestatie indicatoren. Je maakt een analyse van de vastgoedmarkt voor de koop- en de sociale huurwoningen (aanbieders en aanbod), onder andere op basis van input van het regiomanagement. 

Je stelt per gebied een jaarplan en een meerjarenplan op inclusief voorgenomen projecten en bijbehorende begroting. Je ontwikkelt kengetallen en indicatoren om de effectiviteit en de efficiency van de voortgang bij te houden. Je signaleert afwijkingen, analyseert consequenties en overlegt hierover met de leidinggevende en het management. Het assetplan pas je structureel ieder halfjaar aan en je bent gedelegeerd budgethouder van de toegewezen vastgoedprojecten.

Meer weten? Klik hier voor de hele vacaturetekst en om direct te solliciteren.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special