Bas Gregoor uitgeroepen tot Vastgoedbeslisser 2019!

Na een spannende laatste stemronde tijdens het jaarlijkse Vastgoedbeslisserscongres, is bekend geworden wie de Vastgoedbeslisser van 2019 is. Het aanwezige publiek heeft overweldigend gekozen voor Bas Gregoor van Cityside Apartments (midden op de foto). 

Voor het negende jaar op een rij kon er online gestemd worden op de Top 100 Vastgoedbeslissers. Meer dan 5.000 stemmen zijn uitgebracht op de lijst en hier is een top zes van hoogsgenoteerde mannen en vrouwen uitgekomen (in alfabetische volgorde):

  • Job Dura, bestuursvoorzitter van Dura Vermeer
  • Peter Göbel,  Head of Netherlands bij ING Real Estate Finance Nederland
  • Bas Gregoor, oprichter en eigenaar Cityside Apartments
  • Anne-Marie Klijn, advocaat en partner bij NewGround Law
  • Femke van Oest, managing director bij belegger M7 Real Estate
  • Desirée Uitzetter, directeur bij ontwikkelaar BPD en voorzitter NEPROM

Tijdens het Vastgoedbelisserscongres kon het aanwezige publiek de beslissende stem uitbrengen.

Bas Gregoor
Uit handen van de winnaar van vorig jaar, Willem Slager partner bij logistieke belegger en ontwikkelaar DHG, werd de prijs uitgereikt aan Bas Gregoor van Cityside Apartments. Kijk hieronder voor een video-impressie gemaakt door DHG van het moment. 

 

€42 miljoen
Cityside Apartments is in 2014 ontstaan en heeft voor eigen rekening en risico maar liefst 1.500 appartementen in leegstaande gebouwen ontwikkeld door heel Nederland. Recent verkocht Cityside Apartments 300 transformatiewoningen aan Annexum voor €42 miljoen. Op dit moment richt Gregoor zich op de ontwikkeling van seniorenwoningen, op dit moment zijn er al 130 zorgwoningen opgeleverd en in Deventer is gestart met een project voor 150 seniorenwoningen. 

Titel en cheque
Behalve de titel Vastgoedbeslisser 2019 heeft Gregoor ook een andere bijzondere prijs gekregen, namelijk een DeLuxe Voucher van Outcentives ter waarde van €675. Deze voucher kan ingewisseld worden voor een deluxe-arrangement bestaande uit een viergangendiner in een luxe restaurant naar keuze met een wijnarrangement, inclusief een opgeleide privéchauffeur die u brengt en haalt.

Eerdere winnaars
De winnaar kan zich voegen in het illustere lijstje van Vastgoedbeslissers. Eerdere winnaars waren in 2011 Joop van Oosten (Koninklijke BAM Groep), in 2012 Dik Wessels (oprichter VolkerWessels), in 2013 voormalig minister voor Wonen en Rijksdienst Stef Blok, in 2014 Dirk Anbeek (CEO Wereldhave) en in 2015 en 2016 Lesley Bamberger (CEO Kroonenberg Groep). In 2017 werd Ronny Rosenbaum, CEO van RBJ Group of Companies, tot winnaar bekroond, gevolgd door Willem Slager, partner bij logistieke ontwikkelaar en belegger DHG, in 2018.

Verslag van het congres teruglezen? Klik hier voor het eerste deel over de kantoren- en retailmarkt en hier voor het tweede deel over de woningmarkt

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022