Aberdeen verhuurt ruim 440 m2 winkelruimte in Veenendaal

Het Aberdeen European Shopping Property Fund heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten met Jac Hensen in het gerenoveerde winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Het betreft 3 winkelunits met een totale oppervlakte van ruim 440 m2 gelegen aan het Scheepjeshofplein. Met deze verhuur zijn alle winkelunits aan de buitenzijde van het winkelcentrum verhuurd.

De drie winkelunits zullen samengevoegd worden tot één unit. Jac Hensen verwacht op uiterlijk de eerste week van september 2011 de deuren van haar nieuwe winkel aan De Scheepjeshof te openen.

Deze verhuurtransactie is in lijn met het beleid van Aberdeen om binnen De Scheepjeshof een mix te verkrijgen van aanbod voor dagelijkse benodigdheden en mode. In De Scheepjeshof zijn o.a. een Action, Aldi, Plus, Takko en Bristol gevestigd. Met andere modebedrijven vinden volop gesprekken plaats.

In deze transactie zijn de belangen van Aberdeen Asset Management behartigd door Acti Vast bedrijfshuisvesting en voor Jac Hensen door Gofield&Only Real Estate Consultants Amsterdam.Reacties


Laatste nieuws