Prijsvraag ingesteld voor ‘bruggenbouwers in de ruimtelijke ordening'

Het Arnhemse adviesbureau SAB, gespecialiseerd in ruimtelijke ordeningsvraagstukken, heeft in het licht van haar 50-jarig bestaan een prijsvraag ingesteld. Het thema van de prijsvraag is 'Bruggenbouwers in de Ruimtelijke Ordening'. Overheden, maatschappelijke organisaties en markpartijen, of samenwerkingsverbanden tussen overheden, maatschappelijke organisaties en markpartijen, kunnen dingen naar een advies of ontwerp van SAB ter waarde van € 15.000.

De prijsvraag staat voor alle mogelijke opgaven op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Het zou het schrijven van een toekomstvisie kunnen zijn voor een dorp, ontwerpworkshops en schetsbijeenkomsten met bewoners voor een dorpsplein, een advies over een winkelcentrum, een recreatiegebied of een bedrijventerrein.

Op www.sab.nl zijn alle voorwaarden voor de prijsvraag na te lezen. Op 1 mei aanstaande sluit de inzending van de prijsvraag. De uitslag van de prijsvraag wordt bekend gemaakt op de jubileum manifestatie van SAB in november 2011.

Reacties