Vacature van de week: Asset Manager Vastgoedontwikkeling

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor Asset Manager Vastgoedontwikkeling bij DS Group in Hilversum. Wat is de precieze functieomschrijving?

De DS Group is een organisatie die onder andere gespecialiseerd is in de ontwikkeling van residentiëel vastgoed en het opbouwen van beleggingsportefeuilles. De DS Group is een creatief, innoverend en snelgroeiend bedrijf met een prettige, informele maar wel prestatiegerichte bedrijfssfeer.

Functieomschrijving
Zit je boordevol ambitie? Dan ben je bij DS Group op de goede plek. Het bedrijf is op zoek naar een gedreven assetmanager met passie voor het vak. Heb jij je een relevante HBO of universitaire opleiding dan biedt DS Group je de mogelijkheid om in een collegiaal en professioneel team te komen werken. Hoewel de Randstad een belangrijk werkgebied is, zoekt DS Group ook projecten in andere delen van het land.

Het gaat om een allround functie in het totale ontwikkeltraject. Jouw verantwoordelijkheid is het succesvol managen en uitontwikkelen van aangekochte projecten. Je coördineert tussen verschillende partijen in het ontwikkelproces en hebt een duidelijke visie op het einddoel. Dit doe je in samenwerking met gemeenten, adviseurs op het gebied van duurzaamheid, architecten, juristen, makelaars, taxateurs en overige stakeholders.

Meer weten? Klik hier voor de hele vacaturetekst en om direct te solliciteren.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special