Winkelbelegger Corio heeft een contract gesloten met Primark als huurder ten behoeve van de ontwikkeling van het Metropole complex te Almere. De ontwikkeling van het Metropole- complex is een eigen ontwikkeling van Corio en zal bijdragen aan de verdere versterking van de portefeuille van Corio in Nederland. De invulling van het project Metropole met modeketen Primark is het resultaat van intensieve onderhandelingen tussen Primark en Corio. Primark en Corio hebben goede contacten sinds de eerste vestiging van Primark is geopend aan het Poolsterplein in Rotterdam.

"Primark is een versterking van het bestaande retailaanbod in Almere, de aantrekkingskracht van Primark genereert een impuls voor de gehele Stationsstraat in Almere" aldus Jean-Pierre Spierts, projectontwikkelaar bij Corio Vastgoed Ontwikkeling. "De ontwikkeling van Metropole kent een lange historie maar het uiteindelijke resultaat met Primark als trekker, is een mooie aanwinst voor de portefeuille van Corio Nederland" aldus Caroline Kievit Droste, COO bij Corio Nederland.

Primark werd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield. Corio Nederland heeft de verhuurtransactie in eigen beheer voltooid

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022