Nieuw team RNHB gaat middensegment vastgoedfinanciering versterken

Door de sterke stijging van de vraag naar vastgoedfinancieringen in het middensegment (€5-€25 miljoen) heeft vastgoedfinancier RNHB een team Real Estate Advisory ingesteld met drie ervaren vastgoedexperts die meedenken bij financieringsaanvragen.

“Met deze samenstelling is het team Real Estate Advisory in staat om op een kwalitatieve en effectieve wijze gericht mee te denken bij zowel kleine als grote financieringsaanvragen van diverse soorten onderpanden. Doordat deze vastgoedexpertise is verankerd in het financieringsproces, kunnen wij klanten met uiteenlopende financieringsbehoeften bijstaan als vastgoedpartner en deze beleggers helpen hun doelen te behalen”, aldus Wouter Berkelaar, Head of Real Estate Advisory bij RNHB.

Vastgoedexperts
Het Real Estate Advisory team bestaat naast Wouter Berkelaar vanaf nu uit de volgende, nieuw aangetrokken, specialisten:

• Frank van Kester was de afgelopen 3,5 jaar werkzaam als vastgoedadviseur bij Savills, waar hij verantwoordelijk was voor taxaties voor Nederlandse en internationale financiers. Gedurende deze tijd heeft hij ervaring opgedaan in het European Valuation team in Londen.

• Jochem van der Grinten heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan bij Savills als registertaxateur waar hij verantwoordelijk was voor portefeuille- en fondswaarderingen van Nederlandse en buitenlandse institutionele beleggers. Momenteel volgt hij de MSRE-opleiding aan de ASRE.

• Marga Boerman heeft ruim 15 jaar ervaring en werkte het meest recent als Fund Manager bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance en daarvoor bij ING Real Estate. Vanwege haar brede en strategische ervaring richt zij zich bij RNHB op strategische thema’s als business development en portfolio strategie.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special