Vacature van de week: Verhuurmakelaar bij Steens Beheer

Elke week publiceren wij de Vacature van de Week, die op de website én in de vacaturenieuwsbrief van VJ wordt uitgelicht. Deze week is het de vacature voor verhuurmakelaar bij Steens Beheer. 

Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere investeerders beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. 

Functieomschrijving Verhuurmakelaar
Maandelijks verhuurt Steens Beheer zo’n 10-20 woningen namens onze opdrachtgevers in en rondom Rotterdam. Zodra er een mutatie plaats vindt is het jouw taak om de woning op te nemen en de nieuwe huurwaarde te bepalen. Je verzorgt de bezichtigingen met de mogelijke nieuwe huurders. Doelstelling hierbij is om kwalitatief hoogwaardige huurders te vinden.

Om misstanden in de complexen te voorkomen voert Steens Beheer uitgebreide controles uit bij aspirant-huurders. Het opvragen en nabellen van de nodige documentatie behoort tot jouw takenpakket. Je verzorgt de volledige check-in’s en check-out’s en proces verbaal van oplevering. Hiernaast zorg je ook voor het onderhouden van een prettige relatie met kandidaat huurders, opdrachtnemers en verhuurders.

Meer weten? Klik hier voor de hele vacaturetekst en om direct te solliciteren. 

Reacties