Deze hospitality service maakt uw gebouw of bedrijf nog comfortabeler

De keuze voor een gebouw of appartement vindt steeds vaker plaats op basis van beleving. Butler Point zorgt voor de beleving achter de vierkante meters. Van stomerijservice tot fietsenmaker, van het regelen van een klusjesman of verhuizing tot het bezorgen van kerstbomen. Butler Point regelt het!

Uw pand, wooncomplex of bedrijfsgebouw is state-of-art. Het is in alle opzichten dienstbaar aan de eindgebruiker. In alle opzichten? Misschien nog niet helemaal. Stelt u zich eens voor hoe aantrekkelijk uw gebouw of bedrijf zou worden als de gebruikers er ook ontzorgd zouden worden in tal van taken. Het kan! Met Butler Point.

Hospitality
“Het onderwerp hospitality komt vaak in de hotelbranche voor, maar tegenwoordig zien wij dit in het vastgoed ook steeds belangrijker worden. Een beleving voor de gebruikers in het pand en inspringen op hun behoeftes, waarbij gastvrijheid, gemak, tijdsbesparing en ontspanning belangrijke aspecten zijn. Butler Point omarmt deze aspecten”, vertelt oprichter Carlijn Oosthoek.

Balans tussen werk en privé 
De fysieke omgeving heeft grote invloed op het welzijn en functioneren van mensen. Butler Point neemt de gebruikers van uw pand (bewoners of medewerkers) taken uit handen waar zij zelf geen tijd voor hebben (of plezier aan beleven) maar die toch moeten gebeuren. Lucia Langedijk, werkzaam bij Butler Point, vertelt: “Hospitality zit in onze genen en wij geloven in een nieuwe cultuur waarbij een flexibele, gezonde en creatieve woon- en werkomgeving centraal staat.”

On demand service
Het pand krijgt een vast aanspreekpunt aan wie taken kunnen worden uitbesteed zoals kleding reinigen en strijken, autowassen, bloemen bestellen, een masseur of personal inschakelen en nog veel meer. De diensten worden aangepast aan de wensen van de doelgroep. Gebruikers krijgen toegang tot de Butler Point website. Met een paar muisklikken kunnen producten en diensten worden besteld en betaald. U vraagt, Butler Point doet. 

Dit is een bijdrage van Butler Point.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special