Koers Groep neemt Jansen & Vis Aannemers over

Per 4 november is Jansen & Vis Aannemers uit Aarle-Rixtel overgenomen door Koers Groep. De overname vormt een samengaan van twee familiebedrijven uit twee verschillende delen van Nederland: Koers uit het Rotterdamse, Jansen & Vis uit de regio Eindhoven.

Deze specifieke overname vormt voor Koers een onderstreping van de groeiambities, met name vanuit de strategische wens om ook in de regio Eindhoven actief te kunnen zijn.

Harold Koers, DGA Koers Groep: “Met de overname van Jansen & Vis kunnen we onze vleugels als Koers Groep verder uitslaan naar het oosten, richting Eindhoven.” Koers benadrukt de strategische betekenis van de overname en waarom juist gekozen is voor Jansen & Vis. Afgezien van het feit dat het, net als Koers, een familiebedrijf is.

Koers: “Niet alleen profiteren we met deze overname van synergie op vele gebieden, maar halen we tevens veel ervaring en kennis van de lokale markt in huis.”

Familiebedrijf met een goede naam
Jansen & Vis heeft in de loop van haar ruim 75-jarig bestaan een mooie naam opgebouwd in de regio. De huidige organisatie wordt nog steeds gerund door een, inmiddels derde generatie, Jansen in de persoon van Bas Jansen. Hij zal na de overname meebouwen aan de verdere groei van deze vestiging van Koers Groep.

Jansen & Vis richt zich met name op ‘kleinschalige’ nieuwbouw, verbouwingen en renovaties, waardoor het een uitstekende aanvulling vormt op de activiteiten van Koers Groep. Bedoeling is dat de Brabantse onderneming voorlopig onder de vertrouwde, eigen naam en vanuit de huidige vestiging in Aarle-Rixtel blijft opereren. Op termijn zal Jansen & Vis geleidelijk integreren in de Koers organisatie.Reacties


Laatste nieuws