Nieuwe mogelijkheid om vacatures onder de aandacht te brengen

De Vastgoedvacaturebank is een dienst van Vastgoedjournaal waarbij professionals en bedrijven met elkaar in contact gebracht worden. Wist u dat wij onze service op dit gebied hebben uitgebreid?

Wanneer u op zoek bent naar ervaren professionals voor uw bedrijf, dan is het belangrijk dat uw vacature onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Een goede mogelijkheid hiervoor is om uw vacature(s) te plaatsen op de Vastgoedvacaturebank van Vastgoedjournaal. Wij garanderen een directe verspreiding van uw vacature onder de vastgoedprofessionals die aansluiten bij uw wensen en uw organisatie.

Nieuwsbrieven
Iedere zondag versturen wij een speciale Vacaturenieuwsbrief en daarnaast gaat uw vacature ook mee in de dagelijkse nieuwsbrief van Vastgoedjournaal en WoningmarktNL in totaal wordt u vacature naar zo'n 60.000 vastgoedprofessionals gestuurd. 

Wij hebben de speciale Vacaturenieuwsbrief een facelift gegeven en hieraan nieuwe diensten toegevoegd. Het is vanaf nu mogelijk om uw vacature extra onder de aandacht te brengen door er de ‘Vacature van de week’ van te maken. Uw vacature krijgt dan een speciale opvallende plek bovenaan in de nieuwsbrief, gaat een hele week elke dag mee in de dagelijkse Vastgoedjournaal-nieuwsbrief én wordt uitgebreid beschreven in een artikel dat op maandag wordt geplaatst op de website van Vastgoedjournaal, onder het kopje Werk, en wordt gedeeld op onze social mediakanalen. Daarnaast heeft de nieuwe Vacaturenieuwsbrief de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen middels een banner.

Opties bespreken
Vindt u het interessant om uw vacatures onder de aandacht te brengen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Carole Hendriks via carole@vastgoedjournaal.nl of 06 25 00 79 33.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022