Acquisitie van JLL’s beheersactiviteiten in Duitsland, Roemenië en Slowakije afgerond

De Nederlandse vastgoedbeheerder MVGM is erin geslaagd om de beheersactiviteiten van JLL in Duitsland, Roemenië en Slowakije geheel in te lijven. Dit is onderdeel van de eerder aangekondigde overname van JLL’s Europese vastgoedmanagementactiviteiten door MVGM in 10 landen.

Tevens is een ‘alliance partnership’ overeengekomen, waarmee MVGM en JLL een gezamenlijke klantenkring adviseren en ontwikkelen. Met de toevoeging van JLL’s activiteiten verwelkomt MVGM 211 medewerkers en vormt MVGM een vastgoed portfolio met meer dan 6 miljoen m2 in Duitsland, Roemenië en Slowakije.

Eddy Smit, Algemeen directeur van MVGM: “Dit is wederom een mooie stap voor MVGM. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het gefaseerd integreren van de JLL activiteiten in onze huidige activiteiten. Dit verloopt voorspoedig en we zijn heel blij om te zien dat het internationale karakter van MVGM hiermee vorm heeft gekregen. Hierdoor kunnen ook onze klanten in Nederland profiteren van een dynamische internationale organisatie met de daarbij gepaarde voordelen zoals digitale expertise en het gebruik van nieuwe oplossingen.“

MVGM heeft in de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt door organische groei en de overnames van onder andere Nederlandse vastgoedbeheerders Actys, het Duitse PropertyFirst en de fusie met Verwey Vastgoed.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022