Mooie prijs beschikbaar gesteld voor Vastgoedbeslisser 2019

De vastgoedbranche kent veel beslissers, personen die het verschil maken voor een bedrijf, project of stad. Ieder jaar stellen wij een Top 100 samen met deze beslissers en mag u als lezer uw stem uitbrengen. De winnaar krijgt de titel Vastgoedbeslisser 2019 en daarnaast dit jaar een hele leuke prijs.

Tijdens het event Vastgoedbeslissers 2019 op 19 november mogen de aanwezigen stemmen op de drie kanshebbers waar in de voorronde het meeste op is gestemd. De uiteindelijke winnaar wordt ter plekke bekend gemaakt. De winnaar krijgt naast de titel Vastgoedbeslisser 2019 dit jaar ook een bijzondere prijs, namelijk een DeLuxe Voucher van Outcentives ter waarde van €675. Deze voucher kan ingewisseld worden voor een deluxe-arrangement bestaande uit een viergangendiner in een luxe restaurant naar keuze met een wijnarrangement, inclusief een opgeleide privéchauffeur die u brengt en haalt.

Outcentives stelt de cheque beschikbaar en de winnaar kan deze in overleg inwisselen voor een mooie avond uit voor twee personen.

Wilt u nog uw stem uitbrengen op de Top 100? Dat kan via deze link. Uiteraard bent u ook van harte welkom op het event Vastgoedbeslissers 2019. Meer informatie hierover vindt u hier



Reacties


Laatste nieuws