‘Geen onderhoudsproject is te complex, te klein of te groot’

VJ sprak met Dani Hashimi, directeur en eigenaar van R.D.F. Onderhoud. Zijn bedrijf is al bijna 20 jaar actief met onderhoudsprojecten voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en particuliere opdrachtgevers.

Volgens Hashimi is er geen onderhoudsproject te complex, te klein of te groot. “Sinds 2003 zijn wij actief op de markt en hebben wij de expertise in huis om van a tot z het onderhoud van vastgoed te realiseren. Dat doen wij voor de afgesproken kosten en leveren wij het project op binnen de vastgelegde planning.” R.D.F. Onderhoud is actief door heel Nederland en werkt samen met partijen zoals ProRail, MVGM en Patrizia.

De diensten die R.D.F. Onderhoud aanbiedt zijn divers, van schilderwerk, houtreparatie en timmerwerk tot renovatie en transformatie. Hashimi vertelt: “Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en op basis daarvan formuleren wij een zorgvuldig werkplan. Door uw bouwwerkzaamheden onder te brengen bij één bedrijf, behoudt u het overzicht en bespaart u tijd en kosten.”

“Door onze aanpak heeft u voor jaren geen omkijken meer naar het onderhoud van uw pand. En omdat wij vakwerk leveren en werken met de beste materialen en producten, stijgt uw vastgoed in waarde,” zegt Hashimi tot slot.

Meer weten? Kijk op de website: www.rdf-onderhoud.nl. Of neem contact op via +31 (0) 6-17 55 46 16 of stuur een e-mail naar info@rdf-onderhoud.nl.Reacties


Laatste nieuws