Ondernemers opgelet: Het arbeidsrecht gaat flink veranderen

In het nieuwe jaar verandert er behoorlijk wat in het arbeidsrecht. Per 1 januari 2020 gaat namelijk de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in. Vast wordt minder vast en flex minder flex. Wat betekent dit precies?

De nieuwe wet kan flinke gevolgen hebben voor ondernemers. Ieder bedrijf krijgt er vroeg of laat mee te maken. Zo verandert de ontslagvergoeding, worden tijdelijke contracten een stuk duurder, verandert de verlengtermijn van deze contracten en kan het zomaar zo zijn dat medewerkers in vaste dienst nemen aantrekkelijker wordt dan oproepkrachten.

Interactieve bijeenkomst
Bent u benieuwd naar praktische tips en de belangrijkste valkuilen in het arbeidsrecht waar veel bedrijven intuinen? De arbeidsmarktadvocaten Jochem de Roos (Workx Advocaten) en Michiel Koole (HDK Advocaten) brengen u tijdens de businessmeeting Het nieuwe Arbeidsrecht op 26 november volledig op de hoogte van alle veranderingen en de gevolgen die daarbij horen. Het wordt een interactieve middag waar voldoende ruimte is om vragen te stellen die uw bedrijf raken. De komende veranderingen kunnen u veel geld kosten of juist besparen, handig om dat vooraf te weten en hier op in te spelen.

Wilt u hierbij zijn?
Het hele programma en het aanmeldformulier voor de Businessmeeting vindt u hier. 

Reacties