Connect Invest breidt uit met twee nieuwe mensen

Participatiefondsaanbieder Connect Invest heeft haar team uitgebreid.  Zo is Robin Jahshan (links op de foto) onlangs bij Connect Invest gestart als Manager Marketing en Media en is Dennis van Oosten aangetrokken als Real Estate Analist.

Robin heeft een achtergrond als media en sales manager bij Metro International, TMG, Exterion Media (voorheen CBS Outdoor), Stage Entertainment en Mediatic. Hij heeft tevens ruime ervaring met het ontwikkelen van digitale concepten en de daarbij behorende online marketing.

Dennis is in augustus 2019 afgestudeerd aan Tilburg University. Na de Bachelor Bedrijfseconomie heeft hij de Master Finance afgesloten met een afstudeerscriptie over beursgenoteerde vastgoedfondsen in Europa.

Focus op crisisbestendige vastgoedfondsen
Connect Invest is ruim een jaar geleden opgericht. De oprichters Henk Reyersen van Buuren en Pieter van Herk worden reeds enige tijd ondersteund door officemanager Petra den Haag. Met de samenstelling van het team zien beide oprichters nieuwe kansen en mogelijkheden om hun activiteiten verder uit te breiden. De focus ligt daarbij op crisisbestendige vastgoedbeleggingen en impactbeleggingen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.Reacties


Laatste nieuws