Arjen van Tellingen naar Bureau Stedelijke Planning 

Arjen van Tellingen (30) is per september in dienst getreden als Consultant Detailhandel & Vrije Tijd bij Bureau Stedelijke Planning. In deze functie versterkt hij het team op het gebied van onderzoek en advies voor provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, winkelketens en beleggers.  

Eerder werkte Arjen als beleidsmedewerker voor het programma jongeren- en studentenhuisvesting en op de afdeling sportaccommodaties bij de Gemeente Amsterdam. Ook deed hij ervaring op in het Perfect Cities team bij Accenture. 

Pieter van der Heijde, algemeen directeur Bureau Stedelijke Planning: “We zijn blij met de komst van Arjen van Tellingen bij Bureau Stedelijke Planning. Met zijn diverse achtergrond en ervaring is hij een aanwinst voor ons bureau”. 

Over Bureau Stedelijke Planning:
Bureau Stedelijke Planning verricht al 22 jaar onderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen in stedelijke gebieden en regio’s. Daarnaast levert het bureau project- en procesmanagers op het gebied van de stedelijke ontwikkeling. We leveren maatwerk met een integrale invalshoek en maken gebruik van de nieuwste onderzoeksmethoden, databases en (wetenschappelijke) informatie. Het bureau bestaat uit circa 40 hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers met een brede expertise. We zijn trots op de bijdrage die we kunnen leveren aan de economie en de kwaliteit van de stedelijke omgeving. Bureau Stedelijke Planning is gevestigd in Gouda, Amsterdam en Eindhoven. Wij zijn zowel actief voor de overheid als marktpartijen.Reacties


Laatste nieuws