C&W Nederland nu officieel RICS gecertificeerd

Per februari 2011 is Cushman & Wakefield Nederland officieel in het bezit van het RICS-certificaat en mag de internationale vastgoedadviseur de aanduiding `regulated by RICS´ hanteren. De titel vertegenwoordigt de standaard voor ethiek, professionalisme en zakelijke vaardigheden. De afgelopen paar maanden meldden ook de vastgoedadviseurs DTZ Zadelhoff, Holland Realty Partners en Colliers in Vastgoedjournaal hun RICS-certificatie.

Naast de certificering als bedrijf zijn bij Cushman & Wakefield Nederland reeds vier RICS-leden werkzaam. Binnenkort zullen nog vier werknemers van Cushman & Wakefield hun persoonlijke RICS-certificering behalen.

Cushman & Wakefield is de grootste niet-beursgenoteerde vastgoed services firma ter wereld. Cushman & Wakefield is opgericht in 1917 en heeft 230 kantoren in 60 landen met meer dan 13.000 professionals. Het bedrijf biedt een compleet aanbod vastgoedadvies binnen vijf basisdisciplines: Transaction Services, Capital Markets, Corporate Occupier & Investor Services, Consulting Services en Valuation & Advisory.

RICS is opgericht in 1868 en vertegenwoordigt professionals die werkzaam zijn op het gebied van vastgoed, grond en bouw over de hele wereld. RICS Regulation ziet erop toe dat leden en organisaties aan de regels en ethische standaarden voldoen, en ondersteunt daarbij.

 

Reacties