Wethouder en Consul sprekers tijdens EXPO REAL UtrechtDinner 

Utrecht houdt ook dit jaar het UtrechtDinner, dat traditiegetrouw plaatsvindt tijdens EXPO REAL, deze keer op maandagavond 7 oktober 2019 in de Konigssaal van het chique hotel Bayerischer Hof. Sprekers Klaas Verschuure (Wethouder) en Paul IJmkes, (Nederlandse Consul Generaal in München), zullen de gasten tijdens het diner meenemen in de ontwikkelingen op de Utrechtse vastgoedmarkt en de relatie tussen het Nederlandse en het Duitse zakenleven.

Circa 80 vooraanstaande nationale en internationale vastgoedprofessionals en bestuurders zullen aanschuiven om het UtrechtDinner opnieuw tot één van de belangrijkste netwerkevenementen tijdens EXPO REAL te maken. 'Wat het UtrechtDinner bijzonder maakt is de informele sfeer die veel ruimte biedt voor netwerken in een prachtige ambiance', zegt Richard de Laat van De Advocaten van Van Riet, één van de organisatoren.

Het UtrechtDinner is een initiatief van de gemeente Utrecht, BPD en De Advocaten van Van Riet en is uitsluitend toegankelijk op uitnodiging.

Meer is te lezen op www.utrechtdinner.comReacties


Laatste nieuws