Crisis- en herstelteam Pels Rijcken garandeert halen deadline beroepsprocedures

Het advocaten/notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn heeft een Crisis- en herstelteam opgericht dat overheden ondersteunt bij procedures rond projecten die onder de Crisis- en herstelwet vallen. Via de speciaal hiervoor in het leven geroepen website www.crisisenherstelwet.com kan de hulp van dit team worden ingeroepen. Pels Rijcken biedt hiermee een middel om snel orde te scheppen in beroepsprocedures, zodat het verweer binnen de wettelijke termijn van twee weken bij de rechter ligt.

Razendsnel procederen
Beroepsprocedures van veel projecten die onder de Crisis- en herstelwet vallen worden gekenmerkt door hele korte termijnen om te procederen, terwijl ze vaak bestaan uit tientallen tot zelfs meer dan 100 beroepen. De projecten beslaan bovendien vaak een breed werkveld, dat vraagt om specialistische kennis op vele gebieden. Dankzij de grote omvang, brede kennis en jarenlange ervaring is het Crisis- en herstelteam helemaal ingericht op een snelle en zorgvuldige verwerking van grote hoeveelheden beroepen. Het team garandeert dan ook dat het verweer binnen twee weken bij de rechter ligt, ongeacht het aantal beroepen.

Alle specialismen in een team
Onder leiding van Liesbeth Schippers, voorzitter sectie Ruimte en Milieu, bestrijkt het Crisis- en herstelteam alle specialismen die bij CHW-projecten komen kijken. Schippers: "Het team beschikt over alle nodige disciplines en is zodanig ingericht dat het ook grote volumes aan beroepen aan kan. Met de speciale website en een speciaal ingericht team is Pels Rijcken uniek in de branche. We zijn hiermee voorloper in advisering over en behandeling van procedures als gevolg van de Crisis- en herstelwet."
Naast uitgebreide informatie over de wet en het team, zijn op de website ook actuele projecten terug te vinden en worden online vragen over de Crisis- en herstelwet snel beantwoord.

 

Reacties