Corporatie Mooiland koopt kantoor in Ede

Stichting Mooiland vestigt zich in een nieuw hoofdkantoor aan de Galileilaan 40 te Ede. Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw, opgeleverd in 2009, bestaande uit vier bouwlagen met een totaaloppervlakte van 2.035 m² v.v.o. en 46 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebouw heeft een energielabel A+ en beschikt onder andere over een WKO- installatie. Het kantoorgebouw werd aangekocht uit een faillissement.

Mooiland is een woningcorporatie met een maatschappelijke doelstelling. Zij bieden, met een bezit van circa 27.000 woningen verspreid over heel Nederland, vele huurders een echt thuis in een vitale buurt. De organisatie bestaat uit twee woonbedrijven gevestigd in Grave en in Amersfoort. Mooiland Vastgoed ondersteunt deze woonbedrijven bij het realiseren van nieuwbouw- en herstructureringsprojecten. Het nieuwe hoofdkantoor wordt gevestigd in Ede vanwege de centrale ligging tussen Grave en Amersfoort.

Keus Kauffeld Makelaardij uit Ede trad op voor de verkoper, de curator. DTZ Zadelhoff trad in deze transactie op namens de koper, Stichting Mooiland.

 

 

 


Reacties