Participatiefondsaanbieder Kadans Vastgoed wint Award Beste Vastgoedfonds Aanbieder 2010

Participatiefondsaanbieder Kadans Vastgoed heeft gisteravond de Award voor de Beste Vastgoedfonds Aanbieder van 2010 Publiekprijs uitgereikt gekregen op de druk bezochte Thuisblijversborrel van Vastgoedjournaal in Amsterdam. Kadans Vastgoed werd door de belegger het hoogst gewaardeerd en won de Award onder andere vanwege de sterke risicobeheersing en spreiding als speerpunt van haar beleggingsbeleid.

De directie van Kadans Vastgoed kreeg de Award uitgereikt uit handen van Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten. De Jager in zijn toespraak: "Kadans weet zich al sinds 1997 positief te onderscheiden met tientallen succesvolle vastgoed-cv's. En het feit dat beheersing van de risico's een speerpunt is in het beleggingsbeleid, zal daarbij ongetwijfeld een belangrijke rol spelen. Zo richt Kadans zich bijvoorbeeld met name op huurders die tot de 500 grootste ondernemingen van Nederland behoren alsmede de (semi) overheid. Verder geeft het veel aandacht aan spreiding binnen een vastgoedportefeuilles. Beleggers weten dat terecht te waarderen."

De Award, een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl, bestaat uit een trofee en een prijzenpakket en kwam tot stand door middel van een benchmarkonderzoek onder vastgoedbeleggers onder leiding van het gerenommeerde adviesbureau Baken Adviesgroep. Daarnaast kon er via de websites van Vastgoedjournaal en Vastgoedvergelijker gestemd worden wat leidde tot een tiental genomineerde fondsaanbieders waaronder de uiteindelijke winnaar Kadans Vastgoed. KLIK HIER voor meer foto's

 

Reacties