Partnerschap en nieuwe naam met nieuw kantoor voor Spauwen Vastgoed

In april 2018 is woningmakelaar Marcel Werrij (44) toegetreden tot het vastgoedkantoor Spauwen Vastgoed uit Heerlen. Mede door zijn komst is de ontwikkeling van de onderneming in een stroomversnelling terecht gekomen. Eerder dit jaar resulteerde dit bijvoorbeeld in een verhuizing naar de Dr. Poelsstraat 34 in Heerlen, waar Marcel en Jules Spauwen (47), samen met collega Brenda Spauwen (45) hun intrek hebben genomen in een nieuw pand.

Een nieuwe mijlpaal voor het kantoor betreft het partnerschap van Marcel met tot gevolg het doorvoeren van een naamswijziging naar Spauwen | Werrij.

Voor Jules Spauwen, die verantwoordelijk is voor het commerciële vastgoed, is daarmee een wens in vervulling gegaan. “Ik wilde al langere tijd uitgroeien tot een full-service kantoor waar klanten ook terecht kunnen voor de aan-/verkoop van hun woning. Met de komst van Marcel binnen ons bedrijf en nu ook de verhuizing en naamswijziging is dat definitief een feit.”, aldus Spauwen.

Droom
Ook voor Marcel is deze stap een droom die uitkomt. “Vanuit dit historische pand dagelijks de particuliere huizenmarkt te mogen bedienen is fantastisch. Zeker nu ik dit als volwaardig partner mag doen en we onder onze beider namen naar buiten treden”, vertelt de Simpelveldenaar enthousiast.

Niet alleen voor beide heren is de samenwerking een positief iets. "Het delen van onze kennis en netwerk heeft de afgelopen periode al veel voordelen gebracht voor onze relaties en opdrachtgevers. De korte en directe lijnen binnen en buiten ons kantoor, de gedeelde passie voor het vak, de mogelijkheid om samen inhoudelijk te sparren en het steeds voorop zetten van de kwaliteit van onze dienstverlening, heeft zodoende al tot mooie eindresultaten geleid. Deze lijn gaan we vanzelfsprekend doorzetten”, lichten de partners samen toe.

Op de foto van links naar rechts: Marcel Werrij, Brenda Spauwen en Jules Spauwen.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special