HabrakenRutten breidt uit met twee ervaren vastgoedadvocaten

Het in infrastructuur en vastgoedprojecten gespecialiseerde advocatenkantoor HabrakenRutten heeft zijn team uitgebreid met twee zeer ervaren advocaten. De van NautaDutilh afkomstige Jorieke van Strijen is in dienst getreden als counsel en de van Allen & Overy afkomstige Esther Zwiers als senior medewerker.

Peter Habraken: “Ons kantoor is pas drie jaar oud, maar kent een stormachtig succes. We zijn betrokken bij vrijwel alle grote infrastructuur en vastgoedprojecten in ons land. Door de grote hoeveelheid high-end werk zijn we enorm blij dat Jorieke en Esther ons team met hun ervaring komen versterken.” 

Jorieke van Strijen (counsel) is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en huurrecht. Zij heeft meer dan 15 jaar praktijkervaring in de advisering en het voeren van procedures terzake de exploitatie en (ver)huur van vastgoed, waaronder winkelruimte, kantoren en woningbouw projecten. Jorieke was voorheen werkzaam als advocaat-counsel bij NautaDutilh.

Esther Zwiers (senior medewerker) is gespecialiseerd in het opstellen, beoordelen en onderhandelen van complexe overeenkomsten tussen partijen bij grote projecten in bouw, infrastructuur, vastgoed en (groene) energie. Esther heeft voorheen bijna 10 jaar ervaring opgedaan als advocaat bij Allen & Overy.

 Reacties


Laatste nieuws