GLINT Real Estate nieuwe vastgoedpartij

Drie ervaren vastgoedspecialisten hebben een nieuwe onderneming opgericht: GLINT Real Estate BV, gevestigd te Amsterdam. GLINT Real Estate richt zich op retail- en logistiek vastgoed, waarbij een breed scala van diensten wordt aangeboden: strategisch advies, waaronder acquisitie, conceptontwikkeling, haalbaarheidsstudies en commercieel winkelcentrummanagement, Corporate Solutions en Interim Management. GLINT Real Estate is transparant, onafhankelijk en resultaatgericht, waarbij de klant vanzelfsprekend centraal staat.

De missie van GLINT Real Estate is dan ook: ‘Haal het beste uit uw vastgoed‘! GLINT Real Estate is actief in de Benelux en Centraal- en Oost-Europa.

De partners hebben ruime operationele, strategische en managementervaring in de logistiek en retail en beschikken over een omvangrijk netwerk en de vereiste expertise om de klanten optimaal te kunnen adviseren.
De drie partners van GLINT Real Estate zijn Anton van Vlerken (1966)(voorheen Sperwer, Etos, Ahold Real Estate Europe, Laurus, DHL en VP, directeur Benelux van AMB Property Europe), Benno Leemeijer (1958) (voorheen Ahold Vastgoed, Ahold Real Estate Europe, Sites & Vision en commercieel directeur bij ACTEEUM) en Eric Kure (1963) (voorheen Etos, Ahold Vastgoed en adjunct-directeur bij Biesterbos Planontwikkeling).

De partners zien nu al voordelen van de samenwerking in de nieuwe onderneming: "Er blijkt een enorme behoefte in de markt te zijn naar goed onafhankelijk advies. Door onze operationele kennis van de bedrijfsprocessen van onze klanten weten we precies wat er speelt en kunnen we hen optimaal adviseren bij het nemen van diverse vastgoedbeslissingen. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend netwerk en een natuurlijke motivatie om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn. We hebben een vliegende start gemaakt, dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst".

GLINT Real Estate is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas. Meer informatie over GLINT kunt u HIER vinden.Reacties


Laatste nieuws